REI Projects

Heel wat bouwheren en besturen beschouwen brandveiligheid nog steeds als een aanzienlijk extra te vermijden kost in hun bouwproject. In België wordt brandveilig bouwen echter steeds belangrijker. Nieuwe wetten worden ingevoerd op Nationaal en Europees niveau om de veiligheid van bewoners en gebruikers van gebouwen te waarborgen. 

 

Kwaliteit, kostenefficiëntie en flexibiliteit zijn de kernwoorden van REI Projects. Wij volgen alle nieuwe technieken op de voet en onderhouden de beste contacten met onze fabrikanten. REI Projects bewijst daardoor dagelijks opnieuw dat oplossingen mogelijk zijn die voldoen aan de wetgeving en aan uw wensen!
Wij zijn dan ook op korte tijd uitgegroeid tot dé referentie inzake passieve brandbeveiliging. REI Projects werkt zowel voor openbare besturen, kmo’s als particulieren en dit zowel bij nieuwbouw als renovatie projecten.

 

Historiek

Onder impuls van 2 bedrijven, Veldeman schilderwerken (gebroeders Veldeman) en Fire-Proof (Christiaan Vogt), zag REI Project het daglicht in januari 2009.

Veldeman is een algemeen aannemingsbedrijf gevestigd in Dendermonde en biedt onder andere schilderwerken, vloerbekleding, algemeen schrijnwerk en algemene afwerking aan.

Dhr Christiaan Vogt is al meer dan 15 jaar actief en met zijn bedrijf Fire-Proof behoort hij nog steeds tot de toonaangevende bedrijven binnen de sector van brandveiligheid.

Reeds van bij de start was ing. Kurt De Weirdt de drijvende kracht binnen REI Projects als zaakvoerder. Kurt De Weirdt is sinds juni 2012 werkzaam als zaakvoerder van DMV-afwerking, de nieuwe partner inzake algemene afwerking.

Het team van REI Projects was sinds september 2010 al versterkt met ing. Filip Franckaert. Hij heeft het beleid van REI Projects overgenomen. Hij zorgt samen met zijn team en met de hulp van onze partners voor de verdere uitbouw van het bedrijf en staat dagelijks klaar om onze klanten te helpen met hun problemen inzake passieve brandbeveiliging.

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor uw projecten!